Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو مجلس خبرگان رهبری با اشاره به خصوصیات و ویژگی های آیت الله سیدمهدی طباطبایی گفت: این عالم دینی بسیار دلسوز بود و همه تلاش ایشان این بود که از مردم فاصله نگیرد و مشکلات مردم را برطرف کند. ۲۷ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۰۹:۳۷ استانها قم نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، حجت الاسلام والمسلمین محمد حاج ابوالقاسم دولابی شامگاه جمعه در مراسم بزرگداشت آیت الله سیدمهدی طباطبایی عالم ربانی و استاد بزرگ اخلاق که به صورت مجازی برگزار شد اظهار داشت: آیات قرآن کریم در مدح امیرالمومنین(ع) است و جزیی از آیات قرآن وجود ندارد که ارتباطی با امام علی(ع) نداشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: مدال افتخاری که امیرالمومنین(ع) دارند به واسطه شبی است که به جای رسول خدا(ص) می خوابند و جان خود را به خطر می اندازند، شیرین و ارزشمند و گران بها ترین سرمایه انسان جان وی است.

عضو مجلس خبرگان رهبری بیان کرد: هر کدام از ما اگر نیمی از ثروت زمین را داشته باشیم و گفته شود که اگر همه ثروت را بدهید سالم می مانید حاضر هستیم همه ثروت را بدهیم تا چند صباحی بیشتر در زنده باشیم.

استاد حوزه علمیه قم گفت: امام صادق(ع) فرمودند هرگز امیرالمومنین(ع) در دنیا با حرام و مال حرام ارتباط برقرار نکرد و یک لقمه حرام نیز در دنیا مصرف نکرد، ما آنچه که بدانیم حرام است مصرف نمی کنیم اما گاهی ناخواسته به دلیل عدم تقوای لازم مال حرام استفاده می کنیم.

مفسر قرآن کریم ادامه داد: امام صادق(ع) قسم جلاله خوردند و فرمودند که هیچ حادثه تلخ و مشکل مهمی برای پیامبر خدا(ص) پیش نمی آمد مگر اینکه به سراغ امام علی(ع) می فرستاد و حلال مشکلات بود و گره ها به دست امیرالمومنین(ع) باز می شد، حضرت علی(ع) در سختی ها یار و یاور پیامبر(ص) بود و هر مشکلی وجود داشت پیش قدم بود و رسول گرامی اسلام(ص) می دانست که امیرالمومنین(ع) از عهده هرکار سختی بر می آید.

امیرالمومنین(ع) در زمینه تقوا و شجاعت پا به پای پیامبر(ص) حرکت کرد

حاج ابولاقاسم دولابی با تاکید بر اینکه امیرالمومنین(ع) در زمینه زهد، عبادت، تقوا و شجاعت پا به پای پیامبر(ص) حرکت کرد، همه اعمال حضرت علی(ع) به گونه ای بود که خود را بین بهشت و جهنم می دید و همواره تلاش این امام این گونه بود که دل به رحمت خدا و امید به بهشت داشت و از سوی دیگر از جهنم به خدا پناه می برد.

وی تصریح کرد: باید از خداوند بخواهیم که ما را مبتلا به غذاهای جهنمی نکند و این حالت خوف و رجا بسیار ارزشمند است و انسان همواره باید در همین حالت باشد، برخی افراد که کار خیر می کنند با پول حرام است، امیرالمومنین(ع) با پاکترین مال اقدام به کار خیر می کرد،  قرآن کریم در این زمینه تاکید کرده که اگر انسان می خواهد کار خیری انجام دهد باید از پاک ترین بخش اموال باشد.

امام سجاد(ع) شبیه ترین امام معصوم به امیرالمومنین(ع) بودند

عضو مجلس خبرگان رهبری گفت: غذای امیرالمومنین(ع) زیتون، سرکه و خرمای معمولی بود که در آن زمان ساده ترین غذایی بود که مصرف می شد، در آن دوران غذاهای رنگارنگ بود ولی این امام همام تلاش می کرد ساده زندگی کند، لباس امام علی(ع) از ساده ترین پارچه ها بود، امام صادق(ع) می فرماید در بین اهل بیت(ع) امام سجاد(ع) از همه بیشتر شبیه امیرالمومنین(ع) بودند.

استاد حوزه علمیه قم عنوان کرد: امام باقر(ع) مشاهده کردند که رنگ امام سجاد(ع) به خاطر شب زنده داری و عبادت زرد شده است و اینقدر گریسته بودند که چشم مبارک شان آسیب دیده بود و پیشانی مبارک شان پینه بسته بود و بینی شان از سجده زخم شده بود و آنقدر در نماز در پیشگاه خداوند ایستاده بودند که ساق پا و قدم هایش شان متورم شده بود.

مفسر قرآن کریم ادامه داد: حضرت باقر(ع) فرمودند وقتی این صحنه را مشاهده کردم نتوانستم خود را کنترل کنم و گریه ام گرفت و از باب ترحم و مهربانی بر پدر‌ گریستم، امام سجاد(ع) در فکر و اندیشه بود و به من نگریست و به من گفت پسرم برو برخی از آن نوشته هایی که در آن شیوه عبادت جدم امیرالمومنین(ع) نوشته شده است را برایم بیاور.

حاج ابوالقاسم دولابی ادامه داد: امام باقر(ع) نوشته ها را آورد و امام زین العابدین(ع) مطالعه کردند و با ناراحتی فرمودند چه کسی می تواند مثل جدم امام علی(ع) عبادت کند، به امام باقر(ع) فرمود اگر ناراحت هستی بدان جدم امیرالمومنین(ع) بسیار عبادت می کردند و کسی توانایی این گونه عبادت را ندارد.

رفع مشکلات جامعه مهم ترین دغدغه آیت الله طباطبایی بود

وی با اشاره به خصوصیات و ویژگی های آیت الله سید مهدی طباطبایی گفت: این عالم دینی بسیار دلسوز بود و همه تلاش ایشان این بود که از مردم فاصله نگیرد و مشکلات مردم را برطرف کند.

عضو مجلس خبرگان رهبری با اشاره به مردم‌داری آیت‌الله طباطبایی بیان کرد: درب خانه این عالم دینی به روی مردم باز بود و ایشان حلال مشکلات مردم بود و هر کاری که می‌توانست برای مردم انجام می‌داد.

مرحوم طباطبایی در قید و بند تعلقات دنیا نبودند

استاد حوزه علمیه گفت: ارتباط با علما و بزرگانی که ایشان از آنها درس‌هایی گرفتند و ویژگی‌های اخلاقی خود ایشان که مهمترین آن‌ها جدا در قید و بند تعلقات مختلف نبودن و اهتمام به تعالیم اهل‌بیت(ع)، روایت فراوانی که در این عرصه وارد شده و در مجموع ایشان را تبدیل به یک الگوی کم نظیری در عرصه‌ی مردم‌داری کرده بود.

قم| ساده زیستی و مردم داری از خصوصیات مهم آیت الله طباطبایی بودقم| برطرف کردن مشکلات مردم یکی از دغدغه‌های آیت الله طباطبایی بودقم| آیت الله طباطبایی بی نظیرترین انسانی بود که در عمر 40 سال طلبگی دیدم

عضو مجلس خبرگان رهبری بیان کرد: آیت‌الله طباطبایی هر کاری از دستشان بر می‌آمد برای تقویت نظام انجام می‌داد و تاکید داشت که مقام معظم رهبری بهترین شخص برای اداره کشور امام زمان(عج) است و حمایت و کمک به ایشان بر همه لازم و واجب است.

حمایت از مقام معظم رهبری همواره مورد تاکید پدربزرگم بود

نوه مرحوم طباطبایی با بیان اینکه حمایت از رهبر معظم انقلاب همواره مورد تاکید پدربزرگم بود، تصریح کرد: این عالم پرهیزگار با توجه به بیماری و همه سختی‌هایی که داشت در مراسم راهپیمایی حضور پیدا می‌کرد و به حمایت از ولایت‌فقیه و مقام معظم رهبری می‌پرداخت.

حاج ابوالقاسم دولابی تصریح کرد: به مرحوم پدربزرگم توصیه می‌شد با توجه به بیماری که دارند و برای سلامتی‌شان در منطقه خوش آب و هوا ساکن شوند اما ایشان می‌گفت که همواره با مردم زندگی کردم و نمی‌خواهم از آن‌ها جدا شوم.

استاد حوزه علمیه قم خاطرنشان کرد: در ابعاد سیاسی نیز مهم‌ترین موضوعی که به آیت‌الله طباطبایی به آن تاکید داشت حفظ نظام اسلامی و پاسداری از آن بود و به این موضوع اعتقاد ویژه‌ای داشت و همواره می‌گفت که برای ایجاد و حفظ انقلاب اسلامی خون‌های زیادی ریخته شده و باید از آن حمایت کرد.

انتهای پیام/452/ح

R7854/P/S6,62/CT11

منبع: تسنیم

کلیدواژه: عضو مجلس خبرگان رهبری آیت الله طباطبایی استاد حوزه علمیه امیرالمومنین ع مشکلات مردم امام سجاد ع امام علی ع قرآن کریم باقر ع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۶۲۹۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز مجلس دوازدهم شورای اسلامی و ششم خبرگان رهبری از اوایل خرداد

دبیر ستاد انتخابات کشور گفت: با اجرای دقیق برنامه های زمان بندی از جمله برگزاری مرحله دوم انتخابات مجلس، ان‌شاءالله ملت شریف ایران شاهد برگزاری اجلاسیه مجلس دوازدهم شورای اسلامی و ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری در روزهای اول و هفتم خرداد آینده خواهند بود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت کشور، «محسن اسلامی» روز یکشنبه درگفت‌وگویی اظهار کرد: فعالیت ستاد انتخابات وزارت کشور برای برگزاری مرحله دوم انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در روز ۲۱ اردیبهشت ماه به صورت منسجم و هماهنگ با ۱۵ استان کشور شدت گرفته است.

زمان برگزاری انتخابات

سخنگوی ستاد انتخابات کشور با اشاره به برگزاری مطلوب انتخابات در ۱۱ اسفند ماه ۱۴۰۲ عنوان کرد: عطف به ماده ۱۰ قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی هر داوطلبی باید یک پنجم آرای صحیح را کسب کند تا در مرحله اول منتخب آرای ملت برای حضور در مجلس شورای اسلامی باشد و براین اساس و بر پایه شمارش آرای مأخوذه در انتخابات ۱۱ اسفند پارسال نظر به اینکه در ۲۲ حوزه انتخابی نامزدان نتوانستند حد نصاب آرای مأخوذه را کسب کنند، ۹۰ نفر از آنان برای ۴۵ کرسی از ۲۹۰ کرسی مجلس شورای اسلامی و بنا بر قانون در مرحله دوم به رقابت خواهند پرداخت.

وی با اشاره به برخی مناسبت‌ها از جمله عید فطر و برگزاری کنکور سراسری گفت: زمان برگزاری انتخابات مرحله دوم با هماهنگی وزارت کشور و شورای محترم نگهبان مشخص شد که بنا بر هماهنگی‌های انجام شده روز ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ به طور رسمی برای اخذ آرا از مردم اعلام شده است.

حوزه‌های انتخاباتی مرحله دوم

سخنگوی ستاد انتخابات کشور ۲۲ حوزه انتخابیه را برای مرحله دوم انتخابات مجلس به شرح زیر اعلام کرد: «تبریز، آذرشهر و اسکو»، «شبستر»، «میانه»، «پارس آباد، بیله‌سوار و اصلاندوز مغان»، «سمیرم»، «لنجان»، «کرج، اشتهارد و فردیس»، «تهران، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس»، «مشهد و کلات»، «بیرجند، درمیان، خوسف»، «آبادان»، «رامهرمز و رامشیر»، «خدا بنده»، «زنجان و طارم»، «شیراز و زرقان»، «مرودشت، ارسنجان و پاسارگاد»، «کرمانشاه»، «گنبد کاووس»، «خرم‌آباد و چگنی»، «قائم شهر، سوادکوه، جویبار، سیمرغ و سوادکوه شمالی» و «ملایر» که در ۱۵ استان کشور قرار دارند.

وی افزود: در مرحله نخست انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی که در ۱۱ اسفند برگزار شد با هماهنگی شورای نگهبان در چهار حوزه اخذ رأی به صورت الکترونیکی انجام شد. در مرحله دوم از شورای نگهبان درخواست شد که درحوزه های انتخابی که بیش از یک نماینده ازآن حوزه برای مرحله دوم باقی مانده‌اند و دارای تعدد کرسی است؛ انتخابات به صورت الکترونیک برگزار شود.

اسلامی تصریح کرد با موافقت شورای نگهبان و براساس این شاخص شاهد برگزاری انتخابات ۲۱ اردیبهشت ماه جاری در تبریز، تهران، آبادان، شیراز، کرمانشاه، خرم آباد، قائم شهر و ملایر به صورت الکترونیکی خواهیم بود.

لازم به ذکر است در دو حوزه آبادان و ملایر در مرحله اول نیز انتخابات به صورت الکترونیک برگزار شد.

سخنگوی ستاد انتخابات وزارت کشور تصریح کرد: با روند موفق انتخابات الکترونیک می‌توان این انتظار را داشت که انتخابات ریاست جمهوری سال آینده نیز به صورت الکترونیکی در کشور برگزار شود.

در شعب الکترونیکی تعرفه دستی وجود ندارد

دبیر ستاد انتخابات کشور در ادامه این گفت وگو در رابطه با شعب دور دوم انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: از آنجا که تعیین شعب براساس قانون برعهده هیئت‌های اجرایی است، طبق مکاتباتی که در این مورد با هیئت‌های اجرایی و فرمانداران انجام شده، هیئت‌های اجرایی به این نظر رسیدند که در برخی از حوزه‌ها شاهد کاهش شعب اخذ رأی باشیم که در مجموع کمتر از دوهزار شعبه نسبت به دور قبل از شعب انتخاباتی کاسته شد.

اسلامی افزود: براین اساس ۱۱ هزار و ۵۰۰ شعبه درمرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در ۱۵ استان و ۲۲ حوزه انتخابیه وجود خواهند داشت. لازم به ذکر است کاهش شعب اخذ رأی در تمامی انتخابات گذشته که شاهد دور دوم بودند، معمول بوده است.

وی تصریح کرد: در شعبی که انتخابات به صورت الکترونیکی برگزار می‌شود رأی گیری با تعرفه دستی انجام نخواهد شدو صندوق الکترونیکی درحکم تعرفه خواهد بود. با این وجود در راستای پیش بینی موارد غیرمترقبه تعرفه‌های دستی درتمامی شعب از جمله شعب اخذ رأی الکترونیکی بارگذاری می‌شوند. همچنین ارسال ملزومات شعب تا پایان هفته جاری به اتمام خواهد رسید.

زمان برگزاری انتخابات

سخنگوی ستاد انتخابات کشور تصریح کرد: براساس قانون، مرحله اول و دوم انتخابات تفاوتی درساعات برگزاری ندارد. اخذ رأی رأس ساعت ۸ صبح روز جمعه ۲۱ اردیبهشت ماه جاری شروع می‌شود و به مدت ۱۰ ساعت ادامه خواهد داشت. زمان اخذ رأی با تشخیص ستاد انتخابات و وزیر محترم کشور قابل تمدید است که دراین صورت توسط ستاد انتخابات کشور اطلاع رسانی خواهد شد.

چهار مؤلفه راهبردی انتخابات

محسن اسلامی با اشاره به فرمایشات رهبر معظم انقلاب در ابتدای سال ۱۴۰۲ درباره چهار مؤلفه راهبردی انتخابات (امنیت - رقابت - سلامت و مشارکت) عنوان کرد: هم ستاد انتخابات و هم وزارت کشور به طور کلی یک برنامه ریزی اصولی در تحقق این چهار راهبرد داشته‌اند و باید عنوان کرد مجموعه ارکان کشور در تحقق این چهار راهبرد به وزارت کشور کمک کردند. وزارت کشور به عنوان متولی و برگزار کننده انتخابات توانست در تمامی شاخص‌های چهارگانه کارنامه مطلوبی را برجای بگذارد.

وی افزود: در بحث امنیت رسانه‌های داخلی و بین المللی شاهد بودند که هیچ گونه چالش امنیتی را در دور اول انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری شاهد نبودیم. این امر نشان دهنده همکاری مجموعه ارکان امنیتی کل کشور با وزارت کشور بود.

اسلامی گفت: ناظران شورای نگهبان صحت انتخابات را درحوزه های مختلف مورد تأیید قرار دادند و روند بسیار سالم و سلامت انتخابات مورد تأیید قرار گرفت. در انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی بیش از ۷۰ درصد داوطلبان توسط شورای محترم نگهبان تأیید شدند که توانست فضای رقابتی را برای حضور تمامی گروه‌ها و سلایق سیاسی پدید آورد. این امر در خروجی انتخابات یعنی نمایندگان منتخب مردم نیز قابل مشاهده است.

سخنگوی ستاد انتخابات کشور اظهارداشت: در مورد مشارکت هم می‌توان عنوان کرد با توجه به حضور بیش از ۲۵ میلیون نفر از واجدین شرایط که رقمی بیش از مشارکت کنندگان سال ۱۳۹۸ بود نمره قابل قبولی را باید برای مؤلفه مشارکت در انتخابات مرحله اول در سراسر کشور در نظر گرفت. بنابراین ما شاهد بودیم با توفیق الهی هر چهار مؤلفه تحقق یافته است و امیدواریم که در مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی نیز این مؤلفه‌ها محقق شوند.

اعلام نتایج انتخابات

اسلامی با اشاره به تجربه مرحله اول انتخابات درحوزه های انتخاباتی الکترونیکی اظهار کرد: حدود یک ساعت پس از اتمام رأی گیری ما قادر به اعلام نتایج خواهیم بود. در تهران نیز با توجه به رقابت ۳۲ نامزد، انتخابات به صورت الکترونیکی برگزار خواهد شد و خروجی صندوق‌های الکترونیکی سریع خواهد بود. خروجی این صندوق‌ها در اختیار نماینده فرماندار و نماینده هیئت نظارت (تأیید ناظر و مجری) قرار می‌گیرد و وارد دستگاه احراز می‌شود و پس از آن داده‌های دستگاه در ستاد انتخابات کشور قابل رؤیت است. از این رو فرایندهای انتخابات و اخذ رأی طولانی نخواهد بود.

سخنگوی ستاد انتخابات کشور گفت: قابل پیش بینی است که تا ابتدای روز شنبه ۲۲ اردیبهشت ماه پس از پایان اخذ رأی گیری، نتایج انتخابات مرحله دوم مجلس در ۱۵ استان با تأیید هیئت نظارت برسد و به طور رسمی اعلام شود.

تبلیغات

دبیر ستاد انتخابات کشور عنوان کرد نامزدان باید توجه داشته باشند که در این مرحله نیز شامل قوانین تبلیغات انتخاباتی خواهند بود.

اسلامی افزود: بر این اساس مانند مرحله پیشین سامانه شفافیت برقرار است و منابع دریافتی و هزینه‌های نامزدان باید در سامانه ثبت شوند. بر همین اساس پیامک‌هایی از ستاد انتخابات کشور برای ۹۰ نامزد انتخاباتی دور دوم ارسال شده است. همچنین بر اساس مذاکراتی که با صدا و سیما انجام شده مناظره‌های انتخاباتی در استان‌های مختلف پوشش داده می‌شود.

وی تصریح کرد: بازه تبلیغات از ساعت صفر بامداد ۱۳ اردیبهشت ماه جاری شروع می‌شود و تا ۸ صبح روز ۲۰ اردیبهشت ادامه خواهد داشت.

واجدین شرایط

محسن اسلامی در مورد واجدین شرایط شرکت در مرحله دوم انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: واجدین شرایطی که درحوزه انتخاباتی که به مرحله دوم کشیده شده است؛ اگر درمرحله اول انتخابات شرکت کرده باشند فقط می‌توانند در همان حوزه رأی دهند. اما افرادی که در مرحله اول انتخابات رأی نداده‌اند می‌توانند درهر کدام از حوزه‌های ۲۲ گانه شرکت نمایند.

وی افزود: بازه سنی برای شرکت در انتخابات ۱۸ سال است و بنابراین افراد متولد پیش ۱۳۸۵/۲/۲۱ می‌توانند در انتخابات روز جمعه ۲۱ اردیبهشت ماه شرکت نمایند.

سخنگوی ستاد انتخابات کشور همچنین گفت: تشخیص اینکه افراد در مرحله اول در چه حوزه‌ای رأی داده‌اند از طریق دستگاه احراز هویت و سیستم‌های موجود در شعب اخذ رأی انجام می‌گیرد.

اجلاسیه‌های مجلس دوازدهم و مجلس خبرگان رهبری

دبیر ستاد انتخابات کشور با تاکید بر اجرای دقیق زمان بندی مراحل مختلف انتخابات، تاکید کرد: وزارت کشور اهتمام ویژه دارد تا انشا الله ملت شریف ایران اسلامی شاهد برگزاری اجلاسیه ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری در روز اول خرداد ماه و برگزاری اجلاسیه دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در روز هفتم خرداد ماه امسال باشند.

کد خبر 748789

دیگر خبرها

  • آغاز مجلس دوازدهم شورای اسلامی و ششم خبرگان رهبری از اوایل خرداد
  • اجرای طرح عفاف و حجاب دغدغه پلیس و مطالبه بر حق مردم است
  • ضرورت تعیین تکلیف چای سنواتی/ دغدغه کشاورزان برطرف شود
  • شوراها در گره‌گشایی از مردم پیشتاز باشند
  • کرسی جامعه اهل سنت در مجلس خبرگان رهبری افزایش پیدا کرد
  • فرزندان با استعداد خود را به حوزه های علمیه بفرستید
  • شهادت هزاران نفر از مردم فلسطین، دستاورد غرب وحشی و مدعی دموکراسی است
  • انتقاد امام جمعه تبریز از عوارضی آزادراه سهند - تبریز
  • کارگران و کارفرمایان در خط مقدم و خاکریز اول جهاد اقتصادی هستند
  • همراهان منطقه‌ای آمریکا و اسرائیل صحنه را در «وعده صادق» باختند